Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Zrekonštruovaný byt (79m2) so stavebným povolením na vybudovanie podkrovia (60m2)

Ulica: J. C. Hronského
Mestská časť: Staré Sídlisko
Obec: Prievidza
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Rezervované

Popis nehnuteľnosti:

VYUŽITE LUKRATÍVNU PONUKU - veľkometrážny byt so stavebným povolením na vybudovanie podkrovia už dávno nebol v žiadnej ponuke!

Tento zaujímavý byt s výmerou 79 m2 je výborne situovaný v "srdci" Starého sídliska, na Nám. J.C.Hronského v Prievidzi. Nachádza sa v tehlovom bytovom dome na 3 poschodí z 3, pričom práve táto poloha umožnila majiteľovi pripraviť všetko tak, aby sa zo štandardného bytu mohol stať luxusný mezonet o celkovej výmere 139 m2. Platné stavebné povolenie na právo vstavby bytových priestorov o výmere 60 m2 (zapísané na LV ponúkaného bytu), kompletná projektová dokumentácia a všetky potrebné povolenia a podklady sú zahrnuté v cene za nehnuteľnosť.

Pôvodne 3-izbový byt o výmere 79 m2 je po rozsiahlej, kompletnej a modernej rekonštrukcii, ktorá obsahovala práve kvôli budúcej prestavbe bytu na mezonet zmenu dispozície z 3-izbového bytu na veľkometrážny 2-izbový. Na tento účel sa však odstránila iba jedna priečka medzi dvomi izbami a preto, ak by to budúcemu vlastníkovi takto nevyhovovalo, postavením priečky vie prerobiť byt opäť na 3-izbový.

Rekonštrukcia bola skutočne rozsiahla : vymenená bola elektroinštalácia, rozvody vody, odpadu, kúrenia - v izbách a na chodbe boli vymenené radiátory, v kuchyni, v kúpeľni a vo WC je podlahové vykurovanie s vlastným termostatom v každej miestnosti. Ako dodatkové vykurovanie sa dá využívať bio krb  v obývacej izbe, kde sa taktiež nachádza aj komín, takže je tu možnosť osadenia krbových kachlí alebo vymurovania krbu. V celom byte sú kvalitné drevené podlahy, odtieň Merbau. Všetky steny boli vystierkované, pričom steny od susedných bytov sú odhlučnené a zateplené. V obývacej izbe sa nachádza výkonná klimatizačná jednotka a urobená je taktiež predpríprava na zabezpečovacie zariadenie. Byt má všetky okná plastové, interiérové dvere s obložkami a bezpečnostné vchodové dvere.

Moderná kuchynská linka bola vyrobená na mieru, má vstavané spotrebiče zn. MIELE (umývačka riadu, el. indukčná varná doska, digestor, práčka), led osvetlenie v skrinkách i pod skrinkami a vysokokvalitnú pracovnú dosku, ktorá je vyrobená z jedného kusu umelého kameňa Polyston Surflace (vrátane kuchynského drezu). Zmenou dispozície prešla aj kúpeľňa, v ktorej sa teraz nachádza priestranný sprchový kút a čiastočne oddelené WC. Obklady a sanita v jadre sú od firmy Villeroy&Boch. 

Byt je orientovaný V/Z,  prináleží  k nemu balkón, situovaný do tichého dvora a dve murované pivnice. Byt ponúka nielen krásny výhľad na námestie, ale taktiež aj na Bojnický zámok. Parkovanie v okolí domu je bezproblémové. Vzhľadom k polohe bytového domu je k dispozícii kompletná občianska vybavenosť.

Byt je voľný ihneď, nemá žiadnu ťarchu, je možné ho financovať aj cez HÚ, s ktorého vybavením vám bezplatne pomôžeme.

Pre bližšie informácie a obhliadky volajte na tel.č. 0907 590 654 - JUDr. Ľubica Hrdá

 

Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Reality Comfort Prievidza

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
139 m2
Podlahová plocha:
79 m2
Stav:
úplne prerobený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Celková plocha:
139 m2
Plocha balkóna:
3 m2
Počet balkónov:
1
Pivnica plocha:
8 m2
Počet pivníc:
2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Pozrieť na mape

Realitný poradca

JUDr. Ľubica Hrdá

JUDr. Ľubica Hrdá

majiteľka realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Pусский
  • English


Radi Vám poradíme