Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na prenájom 3-izb. byt v nadštandardnom rodinnom dome

Ulica: okres Prievidza
Obec: Prievidza
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
1 000 €/mesiac
vrátane energíí

Popis nehnuteľnosti:

Preferujete štýlové bývanie v modernej novostavbe ? Ste fanúšikom atraktívnych výhľadov? Tak potom neváhajte, táto ponuka je to najvhodnejšie čo na trhu nájdete. 

V príjemnej podhorskej obci, vzdialenej cca 10 km od okresného mesta Prievidza, ponúkame na prenájom časť nadštandardnej novostavby rodinného domu. Slnečný 3-izbový byt má samostatný vstup a je už nachystaný na svojich nových obyvateľov. Stačí si zbaliť kufor a nasťahovať sa, je voľný ihneď. Rozprestiera sa na výmere 68 m2 a pozostáva z 2 spální, obývačky s jedálňou, z ktorej je výstup na balkón, kuchyne a kúpeľne s WC. Klimatizácia v každej izbe a podlahové vykurovanie sú samozrejmosťou, plusom je vyhrievaný veľký parapet v obývacej izbe, kde môžete relaxovať a kochať sa nádherným výhľadom na okolitú prírodnú scenériu. 

Pozrite si virtuálnu 360° prehliadku, ktorá je pod inzerátom.

Tento skvelý byt splní všetky Vaše očakávania o kvalitnom bývaní. Presvedčíme Vás o tom hneď niekoľkými bonusmi:

  • kompletné zariadenie a vybavenie (vrátane všetkých elektrospotrebičov, kuchynského riadu, posteľných súprav; k dispozícii je aj pračka a sušička)
  • upratovanie bytu 1x týždenne
  • vyhradené parkovacie miesto
  • možnosť využívania domáceho wellness centra v dohodnutom čase 1x týždenne (plavecký bazén ; sauna: fínska, bio v kombinácii s parnou (bylinkovou) ; stacionárny bicykel) a v tom čase aj využívanie terasy pred bazénom
  • možnosť využívania časti záhrady

Cena prenájmu je konečná, vrátane všetkých energií a bonusov. 

Moderná novostavba rodinného domu v kľudnej lokalite, avšak neďaleko ruchu mesta, kompletne zariadený byt a skutočne nadštandardné bonusy k tomu. Takáto ponuka sa neobjaví na trhu každý deň. Neváhajte a zavolajte mi, rada si s Vami dohodnem obhliadku tejto zaujímavej nehnuteľnosti. Verím, že si ju zamilujete tak, ako ja.

Vážni záujemcovia, pre podrobnejšie informácie a obhliadky ma kontaktujte na tel. č.: 0903 545 111 Kamil Zágora

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
68 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Celková plocha:
68 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Pozrieť na mape

Realitný poradca

Radi Vám poradíme