Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

TERASY Bojnice - bývanie pri zámku

Interné ID: 14
Ulica: Kúpeľná
Mestská časť: Centrum
Obec: Bojnice
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Predané

Popis nehnuteľnosti:

PREDSTAVUJEME  NOVÝ KOMPLEX  "TERASY BOJNICE" - BÝVANIE, KTORÉ SI ZAMILUJÚ AJ VAŠE NÁVŠTEVY...

TERASY BOJNICE sú situované v prestížnej lokalite, na slnečnom svahu, v tesnej blízkosti kúpeľného parku, kúpaliska, krásnej ZOO a úžasného Bojnického zámku. Za tento výber vás budú milovať aj návštevy. Všetky byty v komplexe poskytujú zázemie pre náročných a aktívnych ľudí, ktorí pri pojme „domov“ uprednostňujú komfort bez kompromisov, vysokú kvalitu a súkromie.

Byt č. 14 sa nachádza na prízemí objektu, kde je spolu 8 dvojizbových jednopodlažných bytov. Má prakticky a pritom veľkoryso riešené vnútorné priestory, ktoré dotvárajú pocit priestrannosti. Obľúbené prepojenie kuchynskej a obývacej časti je ukončené vstupom na terasu, ktorá poskytuje úžasný výhľad na pohorie Vtáčnik. Obývacia izba je presvetlená veľkým francúzskym oknom, ktoré umocňuje kontakt s okolitou prírodou. Okrem obývacej časti s kuchyňou disponuje byt 1 samostatnou izbou, kúpeľňou a technickou miestnosťou. Celková úžitková plocha bytu je 82 m2, pričom samotná obytná plocha je 63 m2. K bytu prináležiaca terasa  má výmeru 19 m2, pozemok pred ňou 14 m2 a garáž  v suteréne 17 m2.

Hlavný vstup do bytu je situovaný od západnej strany, zo vstupného chodníka. Vjazd pre osobné automobily je spojovacím tunelom popod všetky štyri objekty až po vlastné parkovacie miesto v garáži. Vstup a vjazd do objektu je zabezpečený a elektronicky riadený.

Byt sa predáva v štandarde HOLOBYT, v prípade záujmu je však možné dokončiť byt do klientom požadovaného štandardu. Má vlastné meranie vody a elektriny, elektrické kúrenie a ohrev vody  a taktiež optické pripojenie. 

Spoločný pozemok je uzavretý a oplotený pre využitie na iné aktivity obyvateľov komplexu. K dispozícii pre vlastníkov a ich hostí je aj 10 vonkajších parkovacích miest.

Komplex TERASY Bojnice je situovaný v tesnej blízkosti kúpeľov Bojnice a 5 minút peši od Bojnického zámku a ZOO. V okolí do 30 km sa nachádza viacero lyžiarských stredísk, golfové ihrisko, niekoľko kúpalísk, môžete chytať ryby, alebo môžete využiť veľké množstvo turistických trás – Fačkov (Kľak), výstup na Vtáčnik, rôzne kratšie trasy v okolí Bojníc.

Byty boli skolaudované v auguste 2020, takže nemusíte čakať, aby sa stali vašim novým, vysnívaným bývaním.

Bližšie informácie nájdete na www.terasybojnice.sk

Obhliadky komplexu vám zabezpečí JUDr. Ľubica Hrdá  0907 590 654.




 

 

Vlastnosti

Status:
predané
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
63 m2
Úžitková plocha:
82 m2
Typ poschodia:
prízemie
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Garáž:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 1
Terasa plocha:
19 m2
Pivnica:
nie

Pozrieť na mape

Realitný poradca

JUDr. Ľubica Hrdá

JUDr. Ľubica Hrdá

majiteľka realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Pусский
  • English


Radi Vám poradíme