Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

TERASY Bojnice - bývanie pri zámku

Interné ID: 3
Ulica: Kúpeľná
Mestská časť: Centrum
Obec: Bojnice
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Predané

Popis nehnuteľnosti:

PREDSTAVUJEME  NOVÝ KOMPLEX  "TERASY BOJNICE" - BÝVANIE, KTORÉ SI ZAMILUJÚ AJ VAŠE NÁVŠTEVY...

TERASY BOJNICE sú situované v prestížnej lokalite, na slnečnom svahu, v tesnej blízkosti kúpeľného parku, kúpaliska, krásnej ZOO a úžasného Bojnického zámku. Za tento výber vás budú milovať aj návštevy. Veľkoryso riešené 4-izbové dvojpodlažné byty s dennou a nočnou časťou poskytujú zázemie pre náročných a aktívnych ľudí, ktorí pri pojme „domov“ uprednostňujú komfort bez kompromisov, vysokú kvalitu a súkromie.

V ponuke máme tri objekty, v ktorých sú  4 dvojpodažné, štvorizbové byty s obývacou izbou spojenou s kuchyňou. Hlavný vstup do bytu je vždy situovaný od západnej strany, zo vstupného chodníka. Vjazd pre osobné automobily je spojovacím tunelom popod všetky štyri objekty až po vlastné parkovacie miesta v garáži. Vstup a vjazd do objektov je zabezpečený a elektronicky riadený.

Byty sa predávajú v štandarde HOLOBYT, v prípade záujmu je však možné dokončiť byty do klientom požadovaného štandardu. Majú vlastné meranie vody a elektriny, elektrické kúrenie a ohrev vody, predprípravu na krb a optické pripojenie.   

4-izbový byt č. 3 má prakticky a pritom veľkoryso riešené vnútorné priestory, ktoré dávajú pocit voľnosti. Obľúbené prepojenie kuchynskej a obývacej časti je ukončené vstupom na terasu, z ktorej je úžasný výhľad na pohorie Vtáčnik. Obývacia izba je presvetlená veľkým francúzskym oknom, ktoré umocňuje kontakt s okolitou prírodou. Okrem obývacej časti s kuchyňou, disponuje byt 3 samostatnými izbami, priestrannou kúpeľňou, 2 x WC, technickou miestnosťou a skladom, vďaka čomu bude mať každý obyvateľ bytu dostatok súkromia a komfortu.                                                          Celková úžitková plocha 4-izb. bytu je 197 m2, pričom samotná obytná plocha má 127 m2. K bytu prináleží terasa aj balkón, spolu o výmere 37 m2, dvojgaráž  v suteréne o výmere 34 m2 a pozemok prístupný z terasy, ktorý má výmeru 14 m2. 

Spoločný pozemok je uzavretý a oplotený pre využitie na iné aktivity obyvateľov komplexu. K dispozícii pre vlastníkov a ich hostí je aj 10 vonkajších parkovacích miest.

Komplex TERASY Bojnice je situovaný v tesnej blízkosti kúpeľov Bojnice a 5 minút peši od Bojnického zámku a ZOO. V okolí do 30 km sa nachádza viacero lyžiarských stredísk, golfové ihrisko, niekoľko kúpalísk, môžete chytať ryby, alebo môžete využiť veľké množstvo turistických trás – Fačkov (Kľak), výstup na Vtáčnik, rôzne kratšie trasy v okolí Bojníc.

Byty boli skolaudované v auguste 2020, takže nemusíte čakať, aby sa stali vašim novým, vysnívaným bývaním.

 

Bližšie informácie nájdete na www.terasybojnice.sk

Obhliadky komplexu vám zabezpečí JUDr. Ľubica Hrdá  0907 590 654.




 

 

Vlastnosti

Status:
predané
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
127 m2
Úžitková plocha:
197 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Plocha balkóna:
18 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Krb:
predpríprava
Garáž:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
19 m2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Pivnica:
nie

Pozrieť na mape

Realitný poradca

JUDr. Ľubica Hrdá

JUDr. Ľubica Hrdá

majiteľka realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Pусский
  • English


Radi Vám poradíme