Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZIDENCIA BOJNICE - stavebné pozemky - PREDANÉ!

Ulica: Dubnica
Mestská časť: Dubnica
Obec: Bojnice
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
POZEMKY PREDANÉ!!!

Popis nehnuteľnosti:

REZIDENCIA BOJNICE je novovznikajúca lokalita mestas 32 parcelami určenými na individuálnu výstavbu, s cieľom v maximálnej možnej miere využiť danosti územia pre príjemné a atraktívne bývanie v rodinných domoch.

V rámci prípravy lokality budú mať všetky parcely k dispozícii možnosť pripojenia na novo budované rozvody inžinierskych sietí v bezprostrednej blízkosti parcely, prípadne priamo na parcele. Jedná sa o pripojenie na vodovod, dažďovú aj splaškovú kanalizáciu, na elektriku a optickú sieť. Predpokladaný termín kolaudácie sietí je Máj 2022.

Bližšie informácie o projekte a o dostupnosti jednotlivých pozemkov nájdete na: www.rezidenciabojnice.sk

 

Lokalita a Občianska vybavenosť:

Bojnice sú historické mesto situované v oblasti Hornej Nitry. Mesto disponuje s komplexnou občianskou vybavenosťou a bohatými možnosťami voľnočasového aj kultúrneho vyžitia. Vďaka tomu sa stalo mimoriadne vyhľadávané medzi turistami, ako aj ľuďmi túžiacimi vymeniť ruch veľkého mesta za pokojné bývanie v blízkosti prírody, bez nutnosti vzdať sa mestského komfortu.

Priamo v meste nájdete všetku potrebnú vybavenosť pre pohodlný život. Samozrejmosťou sú obchodné prevádzky, pekáreň, lekáreň, ambulancie, nemocnica či bankomaty. Rodiny s deťmi uvítajú miestnu škôlku, základnú školu, či detské ihriská a parky. 

Lokalita ponúka bohaté možnosti aj na športové vyžitie. V okresnom meste Prievidza sa nachádza športové letisko a miestny aeroklub. Samozrejmosťou sú tenisové kurty a futbalové ihrisko. Oddych a regeneráciu naopak zabezpečia miestne kúpele Bojnice. V okolí nájdete prírodné kúpaliská, vodné nádrže (Kanianka, Nitrianske Rudno), ako aj menšie lyžiarske strediská ( Ski Cigeľ, Skiarena Fačkovské sedlo, Ski Čičmany). Hráči golfu určite ocenia neďaleké golfové ihrisko v Sebedraží.

Bojnice sú vyhľadávaným turistickým mestom - azda najznámejším miestom v meste je Bojnický zámok, ktorého návštevu ocenia všetky generácie. V tesnej blízkosti zámku sa nachádza taktiež najväčšia ZOO na Slovensku. Veľmi obľúbenou atrakciou je vyhliadková veža nad mestom - Čajka v oblakoch. Vzhľadom na turistický potenciál mesta tu nájdete množstvo kvalitných reštaurácii a barov.

 

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
áno
Plyn:
nie

Pozrieť na mape

Realitný poradca

JUDr. Ľubica Hrdá

JUDr. Ľubica Hrdá

majiteľka realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Pусский
  • English


Radi Vám poradíme