Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom s garážou na slnečnom pozemku

Ulica: Poľná
Mestská časť: Sídlisko Necpaly
Obec: Prievidza
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
255 000 €

Popis nehnuteľnosti:

Ak hľadáte v Prievidzi kľudné bývanie s dobrou dostupnosťou, ponúkame Vám na predaj rodinný dom s garážou na slnečnom pozemku 780 m2, v mestskej časti Necpaly. 

Dom je dvojpodlažný a bola v ňom práve ukončená rekonštrukcia: nová fasáda, betónová strešná krytina, nová izolácia terasy, RI okná Salamander s izolačným 3-sklom, vnútorné žalúzie, predpríprava na vonkajšie elektrické rolety, nové vstupné dvere, zmenená vnútorná dispozícia, nové omietky, podlahy, zrekonštruované a zväčšené schodisko, kompletne vymenené všetky rozvody (elektrika, plyn, voda, odpad - revízne správy), nové rozvádzače TV a internetu, predpríprava na optický kábel, domový videovrátnik, nový plynový kotol, nový zásobník na teplú vodu, nové radiátory, predpríprava na krb, sanita v technickej miestnosti, dizajnové LED osvetlenie v celom dome. 

Dom je dispozične riešený nasledovne: na prízemí sa nachádza vstupná hala, chodba, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, ktorá má predprípravu na krb, dve izby, priestranná kúpeľňa so všetkými rozvodmi, technická miestnosť a schodisko na poschodie. Na II. NP sa nachádza izba situovaná do dvora, ktorá má výstup na terasu, ďalšia izba a niekoľko povalových priestorov, ktoré určite oceníte ako odkladací priestor. Najväčší z nich má urobenú predprípravu na vybudovanie kúpeľne pre prípad, ak by ju nový majiteľ chcel v budúcnosti realizovať. Dom je pripojený na všetky IS, kúrenie je plynové, odpad je zvedený do mestskej kanalizácie. V prípade záujmu máme k dispozícii pre nového majiteľa veľmi peknú vizualizáciu kuchyne a kúpeľne, vyhotovenú našim architektom.

Pri dome sa nachádza samostatne stojaca budova garáže s pivnicou, ktorá je zaujímavo vsadená do svahu. Táto bola taktiež zrekonštruovaná a boli na nej vymenené okná za plastové. Pozemok je slnečný, má výmeru 780 m2, nachádzajú sa na ňom rôzne stromy, kríky a veľký skleník. 

Vzhľadom k polohe domu sa v jeho blízkosti nachádza kompletná občianska vybavenosť ako: škola, škôlka, obchody, nákupné centrum, MHD atď.

Dom je voľný ihneď, možnosť financovania aj cez HÚ, s ktorého vybavením Vám bezplatne pomôžeme.

Pre bližšie informácie a obhliadky volajte na tel.číslo 0903 545 111 Kamil Zágora

 

Text, fotodokumentácia a video sú autorským dielom spoločnosti REALITY COMFORT.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
164 m2
Úžitková plocha:
164 m2
Plocha pozemku:
780 m2
Terén:
mierne svahovitý
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Kúpeľňa:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Krb:
predpríprava
Garáž:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Terasa:
áno
Terasa plocha:
9 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
10 m2

Pozrieť na mape

Realitný poradca

Radi Vám poradíme