Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Veľký slnečný pozemok - Investičná príležitosť!

Ulica: Dvorec
Obec: Dvorec
Okres: Bánovce nad Bebravou
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
19,90 €/m2

Popis nehnuteľnosti:

V obci Dvorec, vzdialenej od okresného mesta Bánovce nad Bebravou iba 3 km., ponúkame na predaj veľký slnečný pozemok o celkovej výmere  5117 m2 . Situovaný je na okraji obce, je napojený na všetky inžinierske siete - voda, plyn, elektrika, kanalizácia. Predná časť pozemku je rovinatá, nachádza sa tu stavba rodinného domu s príslušenstvom, ktorá je v pôvodnom stave. Pozemok za domom je mierne svahovitý a vzhľadom k jeho veľkosti ponúka možnosť využitia ako developérsky projekt - na výstavbu rodinných domov, alebo na založenie sadu, či hospodárske účely. K nehnuteľnosti je vydané rozhodnutie o odstránení stavby, ako aj pripravený kompletný projekt na výstavbu rodinnných  domov.  Na pozemky bolo vydané súhlasné stanovisko obce za účelom výstavby.

V obci sa nachádza základná občianska vybavenosť: obecný úrad, materská škôlka, základná škola, kultúrne zariadenie, potraviny, reštaurácia ap. Kompletnú občiansku vybavenosť, vrátane zdravotnej starostlivosti, nájdete v okresnom meste Bánovce nad Bebravou. 

Nehnuteľnosti sú bez ťarchy, možnosť financovania aj cez HÚ, s ktorého vybavením Vám bezplatne pomôžeme.

Bližšie  informácie  a obhliadky  vám poskytne na tel. č. 0905 439 857 Nadežda  Zaťková.

 

Popis nehnuteľnosti - text a  fotodokumentácia  sú  majetkom a autorským  dielom  spoločnosti  Reality Comfort  Prievidza.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
5117 m2
Plocha pozemku:
5117 m2
Terén:
mierne svahovitý
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno

Pozrieť na mape

Realitný poradca

Nadežda Zaťková

Nadežda Zaťková

realitný poradca pre okres Bánovce n/Bebravou

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский


Radi Vám poradíme